1 van 2

Bestelling & levering

Levertijd via PostNL:

Voor 18:00  besteld, zelfde dag verzonden door postNL. Bij de verzend opties kan jij de levertijd kiezen, dit is een inschatting van PostNL. Wij geven garantie dat wij het dezelfde dag mee geven aan postNL. Feestdagen:Tijdens feestdagen* verschuift de levertijd tot na de feestdag. De gekozen levering wordt zoals aangegeven dan op de eerst volgende werkdag in volgorde verstuurd.*Geld alleen bij feestdagen die in Nederland gevierd worden.

Pre orders:

Het is mogelijk om bij diverse producten een pre order te bestellen. Dit herken je achter ''*Pre order'' achter de maat. Zodra de bestelling is verzonden vanuit LS-WEAR zul je een bevestigingsmail ontvangen dat je pakketje onderweg is naar jou toe! Vanaf dan kan je je pakketje volgen met een track & trace code en is het pakketje binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis!
De maximale geschatte levertijd staat bij de productomschrijving, dat is vanaf het moment dat je de order hebt geplaatst, dit is een schatting. Staat de levertijd van de pre order niet in de omschrijving? Dan kan je rekening houden met: 
Men wear: 2 weken
Sportswear & bikini's : 1-2 weken
Fleurige badpakken: 1-4 weken

Pre orders zijn ook mogelijk op aanvraag via: LISA@lolassportswear.com

Annuleren:

Annuleren is mogelijk binnen 48 uur of zolang de bestelling nog niet verstuurd is. Zodra de bestelling verstuurd is, is het niet meer mogelijk om te annuleren.