JIJ bent geweldig! - Lola's sportswear

JIJ bent geweldig!

Wanneer je jouw sociale media opent word je overspoeld met mooie plaatjes, perfecte foto's en ideaalbeelden. 
Is dit de realiteit? Is dit hoe mensen gezien willen worden en waar we naar streven? Voor mij geldt dit niet! 
Het is natuurlijk verleidelijk om te geloven dat iedereen op sociale media een perfect lijf en leven heeft maar, het zal je niet verrassen, dit is niet het geval. Iedereen heeft een verhaal, een doel, een leven een passie en zijn of haar ups en downs. 
Ook ik heb een verhaal, net als iedereen. Ik heb mijn hele leven lang topsport beoefend en ben sinds corona met pensioen en ben hiermee een andere sportieve weg in geslagen. Ik heb super mooie ups mogen meemaken maar ook diepe downs. Dit heeft mij gevormd tot de sporter en bovenal tot de persoon die ik nu ben! De persoon waar ik trots op ben en waar ik met bewondering naar kijk in de spiegel. 
Mijn doel = JOU motiveren, enthousiasmeren en activeren om lekker te gaan sporten en bewegen. Om lekker in je vel te zitten en trots te zijn op wie je bent! Ongeacht je level, je doel of passie. 
JIJ doet ertoe en JIJ bent geweldig in de dingen die je doet! Geloof in jezelf en ben vooral super trots om je innerlijke kracht!! Streef niet naar het perfecte plaatje en STOP met het vergelijken met andere. JIJ bent goed zoals je bent! 
- Charlotte Vega
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.