JIJ BENT EEN CANVAS

JIJ BENT EEN CANVAS

  • JIJ BENT EEN CANVAS

Winter, een luxe of juist ongeluk van Nederland. Hoe je het ook ziet, het is duidelijk dat deze koude dagen zijn aangebroken en het hopen op een witte kerst kan beginnen. Met af en toe genieten van een blauwe lucht is het toch zeker tijd voor handschoenen. Het zijn deze dagen dat je kan genieten van de prachtig gekleurde blaadjes die de wedstrijd willen winnen om zo lang mogelijk aan de boom te blijven. Of wat dacht je van die heerlijke frisse lucht die je longen open blaast en je neus doet kriebelen van de kou. 

Een nieuw seizoen met nieuwe uitdagingen en dat in minder daglicht. Hoewel de winter veel mooie kleuren kent kan de grijze kant van deze tijd soms erg zwaar aanvoelen. Ook al wil je nog zo graag vrolijk opstaan, het aanzicht van een regenachtige dag maakt dit een misschien wel tot een klein obstakel. Gelukkig zijn wij allen sterk en ook zeker niet de enige die dit ervaren! Voor jezelf zorgen is dus de key! Dus… wat heb jij nodig deze winter om jouw grijze dagen te kleuren? Om de schoonheid van de kou te zien? Om wakker te worden en te denken “yes wat een bijzondere dag!”. 

“Wat heb ik nodig?” Stel je die vraag wel eens aan jezelf? En wat als je hem dan beantwoord, doe je daar iets mee? Hoe mooi zou het zijn als je er deze winter voor kiest om jezelf precies dat te geven wat je nodig hebt? En als je het een keer niet weet, zie het als een avontuur! Er valt zoveel te ontdekken en te leren. En bedenk ook dat die grijze dagen ook mogen zijn. Niemand verwacht dat je de hele winter warm en zonnig blijft. We gaan allemaal wel eens naar buiten en denken … woorden die ik niet hier schrijf haha. 

Waar het voor mij om draait, en mijn wens voor jou, is om actief te kiezen positief het beste uit jezelf en deze bijzondere tijd te halen. Laten we stralen als de zon om op ijs en strijden als de laatste blaadjes aan de bomen. Minder blije gevoelens mogen er ook zijn en onthoud als je wat wil veranderen, kan je blijven uitstellen. MAAR, als je echt iets wil begin er dan NU aan. ECHT NU, per direct. Dit zal jou helpen om echt de doelen te bereiken die jij wilt! Denk je dat dit niet zo is? Dan FIX IT! Ik geloof in ieders eigen kracht. Niet alles is mogelijk en er zijn wél altijd keuzes die je kan maken. Dus wat kies jij vandaag? “Wat heb ik nodig?”  Ga voor je doelen en geloof in je zelf!

Het leven is een canvas 😉 In de winter misschien iets grijzer van achtergrond dus des temeer reden om veeeeeel kleur te gebruiken. 

 

@Amy ruiters

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.