Gelukkig Nieuwjaar allemaal! 🎆🥂

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!🎆🥂

Hoogste tijd voor mij om eens een stukkie te schrijven voor jullie!

Op de reclames van de top 2000, die natuurlijk keihard aanstond in de dagen voor 1 januari, deed men alsof 2020 een vreselijk jaar was en 2021 alle dromen waar gaat maken. ONEENS! 2020 was uniek en ook wel zwaar op moment maar ieder jaar kan zo aanvoelen… toch? Uiteindelijk gaat het erom hoe jij kiest ermee om te gaan!

2021 gaat zeker het jaar zijn waarin dromen uitkomen en wel omdat we daar zelf voor werken! Goeie voornemens maken we niet zomaar, ze kunnen jou bewust en onbewust leiden naar die plek waar je echt wil staan. We mogen alle gevoelens voelen die corona bij ons oproept en wel kiezen om binnen de ‘regels van ‘t huidige normaal’ onze eigen shit te fixen.

Welke voornemens heb jij? En hoe ga je ze behalen? Wanneer wil je ze behaald hebben?

Geen idee? Helemaal priem, wat kan het je brengen als je even daarbij stil staat? 😉

Ik heb samen met mijn vriendinnen een goeie bankhang sessie gepland om eens even goed te reflecteren. Een frisse start betekend voor mij ook het compleet maken, koesteren en genieten van wat is geweest. En nu kijk ik naar de toekomst.

Een voorproefje van mijn voornemens:

Ik haal mijn master in de zomer van 2021

Ik ben 7kg kwijt op 1 juni 2021

Ik eet minimaal 5 dagen per week vegetarisch

Ik lees minimaal 7 boeken voor 31 december 2021

En zo kan ik nog wel even doorgaan haha Ik ben namelijk opgegroeid met het stellen van mijn eigen doelen en hier 100% voor gaan!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren net als Lola! En ik ben ook benieuwd naar jullie voornemens dus laat een reactie achter!

Groetjes,
Amy 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.