Samen Genieten

Samen Genieten

Een mens is nooit klaar met leren! Deze tegeltjeswijsheid is iets waar ik steeds weer aan herinnerd word. De belangrijkste lessen van de afgelopen maanden voor mij gingen vooral over alleen zijn. Ik heb ontzettend gewerkt aan heerlijk comfortabel zijn met niemand anders dan mezelf. Ik denk dat veel mensen geforceerd zijn afgelopen tijd om deze les te leren. Sommige hebben dit vast sneller door dan andere, maar ik vertrouw erin dat iedereen net als ik heerlijk alleen kan genieten. HOE DAN OOK een grote rede dat ik alleen wilde leren zijn is omdat ik zo’n enorme fijne mensen om me heen heb waar ik eigenlijk altijd bij wil zijn. 
Een community, het “samen staan we sterk” is nog zo’n wijsheid die je van kleins af aan mee krijgt en terecht. De voornaamste reden dat ik graag bij Lola shop en af en toe een blogje schijf is omdat Lola voor die community gaat. Alleen sterk zijn is slechts het fundament om samen te groeien! Als ik in de gym andere zie strijden ga ik met 120% nieuwe kracht aan de slag. Positieve energie delen kan alleen maar goed doen en guess what, er is een oneindige voorraad van in de wereld. Zoeken naar geluk is niet nodig, het is overal om je heen, dus pakken maar!
Lola’s visie is buiten goed eruit zien, je goed voelen en voor jezelf zorgen ook gericht om het supporten van sterke vrouwen (en mannen) in hun uitdagingen. Hoewel ik er nu niet meer van opkijk was ik zo verbaasd van het effect van sportbuddy’s. Ik doe namelijk, aangezien de gym’s nog even dicht blijven, van die Chloe Ting challenges en my gosh… alleen is dat een hele opgave. Maar toen kwam mijn geniale zusje met een idee: Zoom-workouts LETS GOOO
Noem het sociale controle of gewoon hele goede vrienden, de mensen die je op de vingers tikken wanneer je het even niet ziet zitten om aan je doelen te werken, dat is de community die je wil hebben! Zien, horen en DOEN. 
Over dat gewoon doen en communities, ik heb weer een gek idee opeens uitgevoerd: ik ben namelijk begonnen met skateboarden haha. Een andere setting dan de gym en een enorme uitdaging waarbij opgeven geen optie is als je het wil leren. Ook al vind ik het iedere keer spannend om weer op m’n board te stappen (ik hoop dat dat wel op ’n moment klaar is hahaha), zodra ik het doe en vooral als ik andere zo moeiteloos zie gaan, dan ga ik ook! De pro-beginner-skill-filmpjes van sk8ergirl Amy in Lola’s heerlijke stretchy leggings will follow soon 😉 
My point being;  ik wens voor jou om alleen te genieten en samen, als Lola’s friends, elkaar motiveren, inspireren en of course GENIETEN! 
-Amy ruiters
Heb je vragen of opmerkingen, let me know in een reactie! En als je tips wil over alleen zijn, stay tuned voor de volgende blog!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.